Main Game Program

| 8:30 AM | Registration | 60 Minutes |
|----------|---------------------------------------|-------------------|
| 9:30 AM | Announcement for the Event | 20 Minutes |
| 9:50 AM | Game Rules | 10 Minutes |
| 10:00 AM | 1st Round First Half -All Players | 8 Hands - 60 mins |
| 11:00 AM | Break | 30 mins |
| 11:30 AM | 1st Round Second Half - All Players | 8 Hands - 60 mins |
| 12:30 PM | Lunch | 60 mins |
| 1:30 PM | 2nd Round First Half - All Players | 8 Hands - 60 mins |
| 2:30 PM | Break | 30 mins |
| 3:00 PM | 2nd Round Second Half - All Players | 8 Hands - 60 mins |
| 4:00 PM | Break | 30 Minutes |
| 4:30 PM | 3rd Round First Half - 32 Players | 8 Hands - 60 mins |
| 05:30 PM | Break | 30 mins |
| 06:00 PM | 3rd Round Second Half- 32 Players | 8 Hands - 60 mins |
| 07:00 PM | Dinner | 60 Minutes |
| 08:00 PM | Final Round First Half- 16 Players | 8 Hands - 60 mins |
| 09:00 PM | Break | 30 mins |
| 09:30 PM | Final Round Second Half- 16 Players | 8 Hands - 60 mins |
| 10:30 PM | Game Finish & Presentation to Winners | Finish |
| | | |

Side Game Program

| Registration Start | 04:30 PM |
|----------------------------|----------|
| Registration Finish | 05:30 PM |
| First Round Start | 05:30 PM |
| First Round Finish | 06:30 PM |
| Dinner | 60 mins |
| Second Round Start | 07:30 PM |
| Game Finish | 08:30 PM |